Dezvoltă-ți abilitățile de lider participând la cea de-a doua ediție a proiectului „iExpert 2.0”

Abilități De Lider

Începând cu 29 octombrie 2018 se lansează cea de a doua ediție a proiectului național intitulat „iExpert 2.0” – curs de dezvoltare a abilităților și calităților de lider.

Astfel, pe parcursul a 3 luni, tinerii selectați să participe în acest proiect vor avea parte de sesiuni informale de comunicare și interacțiune cu cei mai renumiți experți în diferite domenii de interes pentru aceștia. Câteva domenii sunt: Diplomație, Afaceri, Politică, Securitate, Diferendul transnistrean, Filosofie, Literatură și Jurnalism, etc.

Prima sesiune va avea loc după data de 29 octombrie 2018 într-un local din Chișinău, cu un invitat special la unul din domeniile care urmează a fi determinat drept debutant.

Tinerii se vor întâlni cu oameni de mare succes din Moldova, care duc faima țării în interiorul și peste hotarele ei. Astfel, tinerii vor cunoaște diverse experiențe de devenire personală și profesională, ceea ce îi va ajuta în mod incontestabil în procesul lor de creștere.

Tinerii interesați sunt invitați să se înregistreze pentru participare la acest proiect, până la data de 22 octombrie 2018, ora 23.59, prin completarea formularului de aplicare. Acesta poate fi completat accesând acest LINK.