Founder Institute Chisinau 2018 – cel mai mare program de lansare a start-up-urilor din lume

StartUp

Nu rata ultima șansă pentru a te înregistra la cel mai mare program de lansare a start-up-urilor din lume, Founder Institute Chisinau 2018. Deadline-ul pentru înregistrări este duminică, 4 noiembrie.

Founder Institute este cel mai mare program de lansare a start-up-urilor din lume creat în Silicon Valley. Acest program este prezent în peste 180 de orașe din peste 60 de țări. Programul este conceput pentru a vă ajuta să puneţi pe roate o afacere semnificativă și durabilă, oferindu-vă un curriculum structurat, feedback de la experți, și o rețea globală de mentori și investitori.

Oportunități oferite de FOUNDER INSTITUTE CHIȘINĂU

  1. Vei avea șansa să mergi într-o vizită la cea mai mare conferință de startups din Europa;
  2. Absolvind programul cu succes, vei avea posibilitatea să ridici investiții între 20.000 Și 200.000 dolari;
  3. Doar la aceste seminare o să înţelegi dacă ideea ta este viabilă și dacă tu ești pregătit să construiești un startup;
  4. O să te poți conecta la o rețea de mentori și experți în diverse domenii din toată lumea;
  5. O să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și de execuție.

CUM TE ÎNREGISTREZI?

Foarte simplu. Procesul de aplicare este compus din două etape. Prima este completare formularului de aplicare, iar cea de-a doua presupune susținerea unui test care îți va verifica abilitățile antreprenoriale. Click aici pentru a completa formularul de înregistrare. Pentru mai multe detalii despre program, contactează echipa Dreamups la innovation@dreamups.com.

Deadline-ul pentru înregistrări este duminică, 4 Noiembrie!