Fundația Soros Moldova, anunță concurs de selectare a conceptelor de proiect pentru dezvoltarea serviciilor sociale

Oportunități
Imagine simbol

Fundația Soros Moldova, din resurse financiare oferite de Uniunea Europeană, anunță un Concurs de selectare a Conceptelor de proiect pentru dezvoltarea/crearea sau extinderea/diversificarea serviciilor sociale durabile adresate persoanelor din grupuri vulnerabile.

Concursul de selectare a conceptelor de proiect pentru dezvoltarea serviciilor sociale se desfășoară în cadrul Programului de granturi din proiectul “Organizațiile societății civile (OSC) acționează pentru servicii sociale mai bune” (Proiect). Proiectul este finanțat din sursele Uniunii Europene, co-finanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis.
Proiectul are scopul de a capacita organizațiile societății civile (OSC) din domeniul social pentru a deveni piloni puternici în dialogul privind politicile sociale și în consolidarea comunității incluzive pentru grupurile vulnerabile.

Scopul programului de granturi este de a oferi suport OSC pentru inițierea colaborării, dezvoltarea și implementarea în parteneriat cu autoritățile publice a serviciilor sociale reziliente necesare în comunitate.

Mai multe detalii cu privire la condițiile concursului, aflați accesând aici. 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30 aprilie 2021, ora 14.00.