Obține o bursă non-academică în SUA și cunoaște în profunzime cultura și tradițiile naționale

SUA

Programul global de mobilitate universitară oferă studenților o bursă pentru un semestru non-academic la un colegiu sau universitate din SUA.

Programul este sponsorizat de Departamentul de Stat al Biroului de Afaceri Educaționale și Culturale al Statelor Unite și își propune să recruteze participanți medii cu un venit redus și care nu au avut posibilități să studieze în America.

Toți participanții vor fi înscriși la cursuri de zi (non-academice) existente la instituția gazdă. Participanții vor fi obligați să se înscrie la un curs cu 3 credite, pentru a spori cunoștințele lor despre Statele Unite. Studenții vor fi cazați în campusul universității, unde va locui cu alți colegi de ai lor și vor trebui să aibă douăzeci de ore de serviciu în folosul comunității.

Criterii de eligibilitate:

  1. Cetățenii Republicii Moldova;
  2. Studenții trebuie să studieze în Moldova;
  3. Bursele vor fi acordate studenților care sunt înscriși în prezent numai în programele de licență cu program complet, având un minim de semestru de studiu până în ianuarie 2019.
  4. Studenții trebuie să aibă un scor minim de 45 de puncte la TOEFL;
  5. Vor fi avantajați acei studenți care nu au avut programe de studii în afara țării;
  6. Studenții sunt obligați să se reîntoarcă în țară după încheierea programului;
  7. Tinerii trebuie să aibă 18 ani în momentul aplicării la program.

Termenul limită de înregistrare este 31 decembrie 2018, ora 17:00. Pentru mai multe informații despre program accesați acest link.

Lasă un comentariu