Acasă Featured John Smith Trust – programul britanic guvernamental de burse își extinde perioada de depunere a dosarelor de participare.

John Smith Trust – programul britanic guvernamental de burse își extinde perioada de depunere a dosarelor de participare.

0
John Smith Trust – programul britanic guvernamental de burse își extinde perioada de depunere a dosarelor de participare.

John Smith Trust este un program britanic guvernamental de burse pentru tinerii din Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Rusia şi Ucraina.
Scopul programului este de a oferi noii generații de lideri din regiune șansa de a studia în domenii precum buna guvernare, justiție socială și statul de drept prin intermediul unui serii de ateliere de lucru și vizite în Marea Britanie, urmate de mentorat.

Programul de stagiu se va desfășura în perioada 3 – 28 iunie, 2019.

Condițiile care trebuie să le întrunești:

  1. Să ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani.
  2. Să vorbești și să scrii fluent în limba Engleză
  3. Să demonstrezi că ești un lider în domeniul tău de activitate, dar și angajamentul tău de a contribui la dezvoltarea țării
  4. Să propui un Plan de Acțiuni pentru soluționarea unei probleme sau a unei politici în domeniul tău de activitate pe care intenționezi sa-l implementezi la întoarcere

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 14 noiembrie 2018.

Pentru mai multe detalii și formualrul de aplicare, accesaţi pagina web www.johnsmithmemorialtrust.org .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here