„Odyssey of the Mind” – dezvoltă-ți abilitățile de lider

Lider

Adună-ți echipă și participă la cea mai așteptată competiție „Odyssey of the Mind”, care va scoate în evidență cele mai tari capacități ale personalității tale și te va învăța cum să fii un coach de nota 10.

„Odyssey of the Mind / Odiseea Cugetului” este un program internațional de gândire creativă pentru copii şi tineri. Acest concurs pune accentul pe soluționarea creativă a unor probleme diverse, de la cele mecanice până la prezentările teatralizate de interpretări proprii ale operelor literare clasice. Asociația pentru Dezvoltare Creativă implementează programul Odyssey of the Mind în Moldova începând cu anul 2011. În anul 2020, Moldova va găzdui Competiția Europeană a programului.

Instruirea se va desfășura în perioada 24-25 noiembrie, la Chișinău, alături de alți antrenori, jurați și organizatori ai acestui program. Cheltuielile pentru transport tur – retur, cazare, mâncare și materiale de instruire, cât și alte surprize vor fi acoperite de către organizatori.

Care sunt cerințele de participare

  1. Profesionist sau doritor de a lucra cu tinerii: părinte, bibliotecar, profesor sau elev în clasa a XII – a, lucrător de tineret;
  2. Să cunoști limba română, engleză sau ambele;
  3. Să fii disponibil de a participa la toate activitățile ce țin de competiția Odyssey of the Mind pe parcursul anului 2018-2019: câteva întruniri de planificare la Chișinău, competiția națională, întrunire de evaluare.

Pentru a te înscrie în program, completează formularul. Data limită de aplicare este 15 noiembrie 2018.

Lasă un comentariu