Competiția Tools for self reliance – dezvoltă-ți aptitudinile și descoperă Marea Britanie

Marea Britanie

Ai între 18 și 30 ani și cunoști limba engleză? Participă la un proiect de lungă durată și fii voluntar în Marea Britanie în cadrul organizației Tools for self reliance.
Tools for self reliance este o organizație de caritate din Regatul Unit, înființată în 1980. Misiunea organizaței este de a contribui la reducerea sărăciei în Africa prin colaborarea cu organizațiile partenere și susținătorii organizației din Marea Britanie pentru a le permite oamenilor să construiască mijloace de trai viabile și durabile.

Voluntarii vor fi in sediul din Netley Marsh, care este aproape de Southampton. Tools for Self Reliance este alcatuit dintr-o echipa de 7 lucratori. Pe lângă asta, există aproximativ 780 de voluntari în Marea Britanie, dintre care 130 sunt la sediul Netley Marsh.

Voluntarul va locui într-o casă cu cinci dormitoare, care se află in același loc ca și Tools for Self Reliance. Voluntarii vor avea propriul lor dormitor, dar vor împărți zonele comune cum ar fi bucătăria, baia și salonul cu ceilalți voluntari. Există biciclete disponibile pentru voluntari. Voluntarul va lucra de luni pina vineri între orele 09.00 – 17.00, cu o pauză de ceai de 30 de minute la orele 11.00 – 11.30 și un oră de prânz între orele 13.00 – 14.00.

Indemnizația este de 65 de lire sterline pe săptămână. La fel voluntarul va primi un concediu anual de 25 de zile pentru un proiect de 12 luni plus toate sărbătorile naționale.

Mai multe detalii despre proiect vezi AICI.