Passport to the Future 2.0 – ghidul tău în procesul de aplicare la o universitate de top de peste hotare

Universitate Din Danemarca

Ești în căutarea unui eveniment care îți va servi drept ghid în procesul de aplicare la o universitate de top de peste hotare? Atunci, noul eveniment organizat de către Interact Chișinău, Passport to the Future 2.0, este ajustat perfect așteptărilor tale.

Evenimentul va avea loc Joi, 27 decembrie, la orele 16.00, în hotelul Radisson Blu Leogrand.

Fiind a doua ediție a unui eveniment care a reușit să ofere răspunsuri concrete la cele mai stringente întrebări ale tinerilor, Passport to the Future 2.0 își propune să ajute în continuare liceenii în alegerea universității potrivite, oferindu-le unica posibilitate de a discuta cu actuali studenți la universități de renume mondial din Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Emiratele Arabe Unite, Olanda, Danemarca, Austria, Marea Britanie.

Evenimentul, de asemenea, îi va informa pe participanți în legătură cu proiecte de care pot beneficia încă din treapta liceală. Evenimentul este structurat în 4 runde de discuții, a câte 20 de minute, în care participanții vor putea să se apropie la masa corespunzătoare țării de care sunt interesați și să interacționeze liber cu speakerii.