Teatrul Laborator ”Arta și Gândul” recrutează tineri stagieri.

Teatrul Laborator Arta și Gândul recrutează tineri stagieri în cadrul organzației. Calitățile pe care trebuie să le posede aceștia sunt: creativitatea, entuziasmul și dragostea față de frumos. Teatrul Laborator ”Arta și Gândul” este locul unde emoțiile și sentimentele pot îmbrăca forma artei și creației. Este deajuns doar să ai spirit de inițiativă și dorința de a învăța lucruri noi. Studiile în domeniul actoriei nu sunt un criteriu de selecție, deaorece teatrul își propune să crească o generație de actori care să știe să îmbine gânduri și emoții, diferite stiluri și tematici ce să exalteze publicul și să devină o veritabilă reflecție a artei.

Stagiarii vor avea ocazia să  beneficieze de o instruire gratuită, oportunități de dezvoltare personală, dar și profesională, șansa de a-și pune ideile în practică, de a creia, dar și oportunitatea de a face parte ulterior din trupa de actori a teatrului.

Ideia fondării unui teatru laborator îi aparție regizorului și actorului Eugeniu Matcovschi, care revenind de la studii de la Moscova își  propune să creeze la noi ceia ce în alte țări exista deja. Astfel a apărut organizația obștească  ”Arta și Gândul” acum patru-cinci ani  ca mai apoi, cu aproximativ doi ani în urmă, să apară Teatrul Laborator ”Arta și Gândul”. Cu toate că există de puțin timp acesta a reușit deja să se bucure de Premiul pentru Originalitate în cadrul Concursului-Recital ”Valeriu Cupcea”, dar și să-și bucure publicul cu spectacole precum ”Geniu și Crimă” sau ”Ultima zi din viața lui Eminescu”.

Toți doritorii, dar și entuziaștii cărora nu le place să stea prea mult în zona lor de confort sunt așteptați la teatru unde vor avea ocazia să se descopere și să se autodescopere pe sine mereu și mereu…

Detalii la nr. de telefon 069544328 sau email: arta.gandul@gmail.com .