În fiecare an tindem să fim mai buni, mai frumoși, să progresăm, să creem. Orice an își are o culoare specifică care îl face să fie mai deosebit și mai plin de viață. Nuanța care va domina anul 2018 este ultravioletul. Această culoare urmează să domine moda și designul în următoarele 12 luni și ne vom simți mai originali. Ultravioletul o nuanță profunda care exprimă originalitate, ingeniozitate, și gîndire lucidă spre viitor.

Anul trecut culoarea la modă a fost verdele proaspat, care te-a determinat să iei o gură de oxigen și să te revigorezi. Verdele predominat pe tot parcursul anului ne-a adus o notă răcoritoare și ne-a impus mereu să invetăm, experimentăm și să creem.

Anul acesta o să fie o schimbare pentru fiecare dintre noi. Cu siguranță violetul nu va fi regăsit doar în modă, vestimentație, dar și în arte, design interior, decorații. Nu fiecare dintre noi are îndrăzneala să se prezinte cu astfel de culori aprinse. Dar suntem abea la început de an, și așteptăm modelele noi pentru a ne inspira. Marii designeri cred că sunt deja în creearea și integrarea noilor modele.

Culoarea violet inspira frumusete și creativitate. Un om care este creativ și puternic mental va adora la nebunie aceasta culoare. Se mai spune că culoare violeta este culoare regilor. Ea sugerează bogăția, luxul și toate elementele sofisticate. Acei oameni care sunt iubitori de culoare violetă este anul lor, care vor fi mai pasionali, romantici și emoționali.

Atitudinea pe care oamenii trebuie să o aibă în acest an este lupta, puterea și originalitatea. O să se găsească mulți dintre voi care ve-ți fi pro și care contra acestei culori. Dar pînă la urmă totul depinde de personalitatea fiecăruia dintre noi. Eu personal te sfătui să privești către interiorul tău, și să vezi exact ce simțământ îți provoacă această culoare.

Vezi dacă poți să o integrezi în ținutele tale… Vezi dacă se potrivește stilului tău de viată.

Stagiar: Irina Rebeja