8 Martie – zâmbete și flori oferite de tineri

8 Martie

Zâmbete și lacrimi de fericire, ascunse sub masca mai multor femei din orașul Șoldănești. 

Un grup de tineri voluntari din orașul Șoldănești, ce reprezentă centrul Urban Șoldănești, în  parteneriat cu Primăria orașului au oferit emoții deosebite mai multor femei. Cu prilejul zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, tinerii au  dat muzica la maxim, au dăruit flori și căldură, în ciuda frigului de afară.

Ziua femeii

,,Am felicitat femeile mai învârstă, cu privirea mai tristă și mai plină de griji. Femeile care,  probabil, demult nu au primit o floare și nu li s-a amintit cât sunt de speciale pentru simplul fapt că sunt femei. Am avut parte de diverse reacții, însă cele mai multe au fost pozitive, însoțite de lacrimi în ochi și mulțumire nemărginită” – menționează Cîrlig Almira, tânără voluntară, Urban Șoldănești.

Day 8

Femeile merită iubite, respectate, apreciate și curtate în fiecare zi. 8 Martie  însă,  este un prilej deosebit de a le aminti că ele sunt cele care dau culoare acestei lumi. Gestul făcut de tinerii orașului Șoldănești au adunat priviri și reacții frumoase din partea tuturor celor care au surprins momentele emoționante.

                                                                              Mădălina STEȚCO