Art-Labyrinth Summer Festival 2017 în derulare

Festivalul de vară Art-Labyrinth este un eveniment anual, care se desfășoară în sânul naturii, în cele mai pitorești locuri ale Moldovei. Festivalul are loc 7 zile, și numără cca 2000 de vizitatori.

Proiectul nu este unul comercial, acesta este organizat datorită unui grup de oameni, care cred, că arta și muzica pot aduce schimbări pozitive și inspirație în viața fiecăruia.

Primul Festival Art-Labyrinth a avut loc în 2008, de atunci organizatorii au parcurs un drum lung și interesant. Pe parcursul a tot acest timp ei au căpătat publicul lor, care vine din an în an, și totodată evenimentul este cunoscut pe larg și mulți nimeresc aici pentru prima dată.

De fiecare dată se caută un nou loc admirabil în natura «sălbatică», obligatoriu necunoscut de turiști, astfel, aproape toti vizitatorii pentru prima dată se află în cele mai frumoase locuri din țara noastră. Organizatorii consideră locul ca fiind «principalul participant» al programei, el în mare parte determină, cum va fi festivalul în acest an.

Folosirea în infrastructură a materialelor naturale, selectarea programului muzical, master-class-urile, workshop-urile, spectacolele, lipsa «elementelor caracteristice unui oraș» — impreună cu un peisaj pitoresc– formează acea atmosferă, pentru care oamenii îi vizitează.

Obiectele de artă și infrastructura sunt efectuate într-un anumit stil, cu elemente a diverse tradiții și etnii ale planetei noastre. Tot ce este realizat și are loc aici, are scopul de a lăsa impresia neobișnuitului, care se diferă de rutina lumii urbane agitate.

Nu mai puțin importantă este și programa diversă — prestația interpreților autohtoni și internaționali, spectacole teatrale și prezentări de film, performanțele și land-art, expoziții de artizanat și numeroase master-class-uri, de asemenea, workshop-uri cu cele mai deverse subiecte. La întocmirea programei se conduc după câteva criterii, cum ar fi:

  • originalitate și nonconformism ( cel puțin pentru Moldova)
  • influența pozitivă asupra unei persoane și a societății in general
  • participarea — implicarea maximă a spectatorului în procesul artistic, transformarea spectatorului în participant.

A 10-a ediție a Festivalului ”Art Labirint” se  petrece de pe data de 3 până pe data de 9 iulie în unul din cele mai frumoase locuri ale Moldovei. Tema festivalului va fi: Drumul Nomadului.

În acest an tematica festivalului este Nomade Way – Drumul Nomadului, istoria nomadismului, tradiții și muzică. Participanții vor cunoaște povestiri interesante si legende a diferite popare.

Taxa de aranjament conține: amplasarea pe teritoriul festivalului, vizitarea a mai mult de 100 de master-class-uri, concerte, ocupația cu yoga și multe altele.

Taxa de aranjament pentru festival este:

  • presale 150 lei = 7.5 euro
  • în timpul festivalului 200 lei = 10 euro
  • Biletul pentru transport 120 lei = 6 euro

    De unde puteți procura bilete:

  • Mag. X-Style, str. Grigore Vieru, 27. Telefon – 022 21 00 53 (sunați de la orele 09.00 până la 20.00)
  • Art-Labyrinth, str. Sciusev, 98. De la orele 18.00 până la 20.00 – Tel: 079 040 054 Mădălina