Balul Bobocilor: online edition la UTM 2021

Pandemia a furat din farmecul și emoția Balurilor de Boboci, dar nu a furat totul, pentru că Comitetul Sindical Studențesc al UTM în colaborare cu, Senatul Studențesc UTM au avut o idee îndrăzneață de a organiza Balul Bobocilor în format ONLINE.

Balul bobocilor a fost și este pentru fiecare generaţie în parte un eveniment unic. Este sărbătoarea unde studenții curajoși şi talentaţi au șansa de a se afirma şi de „a ieşi în faţă” cu ceva nou și interesant! Astfel, la data de 20 octombrie s-a dat start înregistrării în concurs, iar în urma acesteia, perechile selectate au pregătit materiale video la următoarele probe:
1. Prezentarea (video de prezentare de până la 1 min)
2. Tema pentru acasă: Sunt student la … (video material de până la 4 min)
3. Discurs la una din temele propuse (video de până la 2 min)

Pentru interactivitate și spirit de concurs, începând cu data de 15 noiembrie va fi lansat un voting online pe platforma social.utm.md, unde toți studenții vor putea vota favoriții.
Rezultatele vor fi prezentate în seara de 17 noiembrie, de Ziua Internațională a Studentului. Câștigătorii vor fi declarați în baza rezultatelor votingului și rezultatelor Comisiei de Jurizare.

Iar cum fiecare inițiativă are nevoie de suport, organizatorii sunt recunoscători pentru deschiderea de care au dat dovadă partenerii și datorită cărora toți participanții vor primi premii.
Parteneri: Librarius, Corso, SportLine, Bere Chișinău, AmbrAVita și Universitatea Tehnică a Moldovei.

Fiți cu ochii pe pagina evenimentului aici.