Studenții de la UTM au organizat Ziua Studentului mai devreme în anul acesta

O echipa de entuziaști au organizat Ziua Studentului la Căminul nr. 1 UTM. Fiind constrânși de noile restricții, evenimentul a avut loc la data de 4 noiembrie în aer liber. 

Din 1941 până în prezent, în fiecare an la data de 17 noiembrie în mai multe țări se sărbătorește ,,Ziua Internațională a Studentului”. În cadrul UTM s-au planificat o serie de activități dedicate studenților, în prima jumătate a lunii noiembrie. Astfel, la data de 4 noiembrie studenții cazați în Căminul nr. 1 al UTM, au fost cei care s-au bucurat de o seară în aer liber cu muzică, bucate, activități distractive și premii pentru fiecare.

Premiile au fost oferite celor mai activi studenți și celor care au câștigat în concursurile ”Cea mai amenajată/ordonată cameră, secție ” pe parcursul ultimei luni.

Sărbătoarea nu ar fi fost posibilă fără implicarea Direcției Sociale și Activități Studențești împreună cu Șef direcția Alexei Anatolie și Șef Secție Cămine Studențești, Elena Terentii. De asemenea organizatorii auc mulțumiri partenerilor: RedBull, Magazinul de Mobilă Ambianța care a oferit o serie de noptiere pentru studenți și Restaurantul Oliva pentru cea mai bună pizza.

Aducem sincere mulțumiri tuturor celor implicați!