Coke Live Music & Food Fest 2017

Anul acesta, COKE LIVE te va duce pe toate cele 7 continente, fără a părăsi parcul Dendrariu. Pe teritoriul evenimentului vor fi amenajate zone specifice, fiecare dintre ele înglobând bucătăria, cultura și veselia fiecărui continent. Europa, America de Nord, Asia, Australia, Africa, America Latină, Antarctida sunt cele mai fierbinți și apropiate destinații turistice pentru 17 septembrie.

Pe scena COKE LIVE 2017 veți vedea atât artiști de top, precum și artiști tineri cu un mare potențial. Vom gusta din bucate alese, culese din bucătăria tuturor celor 7 continente ale lumii. Ne vom distra la maxim, pentru că ne așteaptă cele mai diverse activități, de la dinamicul beer pong până la zona de relaxare.

Despre artiști:

Burito — este un grup care nu se teme să experimenteze. În fiecare piesă au viziune proprie, argumente filozofice, fiecare cuvânt are o semnificație profundă și te face să citești printre rânduri.

https://www.youtube.com/watch?v=Et9ZSZPGZhc

Carla’s Dreams — un an în urmă îl numeam cel mai contradictoriu artist al Moldovei. Acum, cu mândrie, îl putem numi unul dintre cei mai populari artiști ai Europei de Est. Numărul de vizualizări pe care le-au acumulat clip-urile sale pe YouTube depășește cifra de 50 milioane. La COKE LIVE, Carla’s Dreams va interpreta cele mai îndrăgite piese și, posibil, va veni cu unele surprize.

Olga Verbițchi — încă de la vârsta de 15 ani a reușit să cucerească juriul de la X Factor România. După aproape un an, Olga lansează primul single și videoclip din cariera sa.

Misha Miller — tânăra originară din Moldova a reușit să se afirme ca membru a grupului UnitedByDreams. Recent, artista a lansat în România o piesă nouă, care, într-un timp foarte scurt, a ajuns la 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

Urmăriți pagina evenimentului pentru a fi la curent cu toți artiștii care vor evolua.

Despre bilete:

Bilete Online se vînd pe următoarele portaluri:

Afisha.md: https://afisha.md/ro/events/festivaluri/3910/coke-live-2017
iTicket.md: https://iticket.md/event/coke-live-2017-music-food-fest

Atenție: Numărul biletelor este strict limitat.
Reamintim că la ediția precedentă a fost Sold Out cu mult înainte de ziua evenimentului, astfel vă recomandăm să procurați biletele din timp, pentru a vă asigura prezența la eveniment.

Începând cu data de 16 august, imediat ce au fost epuizate biletele Early Bird și până pe 10 septembrie inclusiv, în vânzare sunt puse atât bilete fizice, cât și online cu următoarele categorii:

17 august – 10 septembrie (inclusiv):
Main – 100 MDL
Super Fan – 200 MDL
Family – 300 MDL
Opțiunea Fast Track – 200 MDL

11 septembrie – 17 septembrie (inclusiv):
Main – 150 MDL
Super Fan – 250 MDL
Family – 300 MDL
Opțiunea Fast Track – 200 MDL

MAIN – bilet pentru o singură persoană care asigură acces pe teritoriul evenimentului

SUPER FAN – bilet pentru o singură persoană care asigură acces pe teritoriul evenimentului și la Fan Meeting-ul cu Carla’s Dreams

FAMILY – bilet care asigură accesul pe teritoriul evenimentului pentru 2 maturi și maxim 3 copii până la 12 ani* inclusiv

OPȚIUNEA FAST TRACK – o facilitate pentru cei care deja au bilet, care oferă trecere mai rapidă la restaurante în baza unei brățări speciale. Atenție, opțiunea Fast Track nu oferă acces la eveniment.

*Anul trecut ne-am bucurat de energia mulțimii de copii care au venit la eveniment. Astfel, copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoțiți de părinți, vor avea acces gratuit.

Urmăriți pagina evenimentului și pagina Coca-Cola pe Facebook pentru a fi la curent cu toate detaliile.

Infoline 068 500 707

Lasă un comentariu