Acasă Evenimente Festivalul de Muzică ,,Mărțișor” la cea de-a 55-a ediție

Festivalul de Muzică ,,Mărțișor” la cea de-a 55-a ediție

0
Festivalul de Muzică ,,Mărțișor” la cea de-a 55-a ediție
www.cotidianul.md

Reprezentanții Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, au anunțat astăzi, că în perioada 1-10 martie se va desfășura cea de-a 55-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică ,,Mărțișor – 2021”.

Suita de evenimente va fi organizată în colaborare cu Î.S. Organizaţia Concertistică şi de Impresariat „Moldova-Concert”, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu” și Sala cu Orgă.

Ediția a 55-a a Festivalului va cuprinde 16 spectacole muzicale. Ministrul Lilia Pogolșa a menționat că tradițional, festivalul va fi inaugurat la data de 1 martie printr-un concert de excepție în regia doamnei Lidia Panfil, citează https://mecc.gov.md/ro/content/festivalul-international-de-muzica-martisor-revine-la-cea-de-55-editie. 

În premieră, un concert din cadrul festivalului va fi dedicat medicilor din Republica Moldova. Desfășurarea tuturor spectacolelor se va realiza cu respectarea strictă a regulilor antiepidemiologice emise de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională de Sănătate Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here