5 culori care nu trebuie să lipsească din garderoba ta în acestă primăvară!

Tendinte în materie de culori
https://www.pinterest.com/pin/138837601002657368/

Stiliștii renumiți anunță că această primăvară va fi un anotimp al culorilor intense în materie de modă. Așadar, aceștia îndeamnă oamenii să nu evite culorile aprinse și să încerce cele mai îndrăznețe combinații. Indiferent de faptul că ești o mare fashionistă sau nu, te invit să descoperi cele mai în vogă nunțe ale acestei primăveri.

Oranj este o culoare caldă care exprima energie, optimism, revitalizare, curaj și aventură. Cei care o poartă au mereu dispoziția ridicată și sunt gata de a cuceri lumea. Poți asorta oranjul cu violet liliac, verde sau albastru și sigur vei ieși în evidență.

Roz este considerată cea mai romantică și afectivă culoare, dar și una dintre cele mai actuale culori ale acestui sezon. Rozul formează o combinație reușită cu non-culorile, dar și cu alte nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi turcoaz, roșu sau verde lime.

Albul semnifică un nou început și mai mult decât atât, în acest an albul va reprezenta un omagiu adus medicilor și a uniformei acestora. Acesta poate fi asortat cu o multitudine de culori, cum ar fi culorile pastelate sau purtat monocrom.

Albastrul este o culoarea liniştitoare, fiind culoarea intelectualității. Aceasta îndeamnă la calm şi reverie, concentrare şi liniște interioară, seriozitate și meditaţie. Albastrul se asortează foarte bine cu crem, maro, roșu sau galben.

Roșu, fiind o culoare provocatoare, puternică și care sigur captează mereu atenția a rămas în vogă și în acestă primăvară. Stiliștii recomandă să purtăm roșu în combinație cu verde, albastru, mov sau gri.

Ana Mărgineanu