Moldova Fashion Days într-un nou format!

Fashion-Day
Imagine simbol

În data de 24 aprilie a avut loc unicul eveniment destinat designerilor autohtoni Moldova Fashion Days. Anul trecut evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar dacă și în prezent suntem în aceeași situație, organizatorii au decis ca în acest an evenimentul să fie desfășurat online, iar accesul a fost liber. Scopul evenimentului fiind promovarea designerilor autohtoni.

Recent, a avut loc desfășurarea celui mai grandios show de modă din țară. Din cauza pandemiei și restricțiilor Moldova Fashion Days a avut un nou format, cel digital. Evenimentul a fost difuzat online pe paginile oficiale de facebook: Din Inimă, Moldova Fashion Days, APIUS, pe paginile partnerilor media și pe paginile sponsorilor evenimentului.

În cadrul evenimentului au fost prezenți peste 20 de designeri autohtoni care și-au prezentat colecțiile de primăvară-vară 2021. Potrivit directorului executiv al Asociației Patronale din Industria Ușoară, Marcela Lozovanu, în această perioadă producătorii autohtoni promovează modul ecologic de creație a colecțiilor.

Ediția din acest an a venit cu un nou concept „Moldova Fashion Days Rebirth” ceea ce înseamnă că, designerii au avut ocazia să-și renască spiritul creativ în pofida tuturor provocărilor la care au fost supuși. Totodată, s-au făcut cunoscute și istoriile din spatele acestor colecții, dar și sursele de inspirație.

Dacă n-ai reușit să privești grandiosul eveniment, ai ocazia să-l revezi pe pagina oficială de facebook Moldova Fashion Days! Fii la curent cu noile tendințe în materie de modă!

Francesca Zavulan, Școala de Jurnalism STUDENTUS