Prima ediție Tech Music Session UTM 2019

Lumini, ceai, pături și muzică live! În data de 18 septembrie a avut loc evenimentul în aer liber Tech Music Session, organizat de studenții UTM. O echipă de #UTM-iști talentați au făcut o seară friguroasă de septembrie caldă prin melodiile interpretate.

Organizatorii aduc mulțumiri partenerilor care au dat dovadă de receptivitate și colaborare în inițiativele studenților #UTM de a petrece timpul liber într-o formă diferită. Evenimentul nu putea avea loc fără de suportul partenerului general Universitatea Tehnică a Moldovei, administrației universitare domnului Dinu Turcanu și Direcția Tehnică UTM! De asemenea cei care au energizat publicul partenerii EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY și Red Bull. Mulțumim celor care au creat atmosfera ECO LED SHOP, Bloom events decor și IQ Puzzle Moldova

Mulțumiri de asemenea și studenților care au evoluat Dedurik Dasha, Sofia DM, Nicoleta Ursu, Adrian Morarescu, Radu Aramă, Марина Андрейченко, Eugen Bespalco și cei care s-au alăturat pe parcurs, pentru dedicația care au avut-o în cadrul acestui eveniment. De asemenea celor care au capturat momentele Yan Vrancean și Daniel Vorobiov.

Organizatorii promit să revină cu noi ediții!