Hackathon media Puterea a cincea: Cum faci bani din Internet

În perioada 14-16 iulie 2017, Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews desfășoară o nouă ediție a Hackathon-ului media – Puterea a cincea.

În acest an, participanții vor avea misiunea să elaboreze proiecte și aplicații noi care ar ajuta presa să câștige bani din conținutul online.

La eveniment sunt invitați dezvoltatori IT, programatori, jurnaliști, designeri, bloggeri, activiști civici, etc. Experții invitați și mentorii evenimentului vor ajuta participanții pe parcursul hackathonului să-și dezvolte ideile.

Trei echipe desemnate de juriu câștigătoare vor beneficia de granturi a câte 4000 $ pentru dezvoltarea și implementarea ulterioară a proiectelor. Proiectele vor fi publice și gratuite pentru utilizare.

Toate informațiile privind programul preliminar al evenimentului și regulile de participare le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: hackathon3.media-azi.md. 

Formularul de înregistrare trebuie completat până la data de 10 iulie

Hackathonul „Puterea a cincea”, ediția a treia, este organizat în parteneriat cu Tekwill și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.