Pune-ți Sufletul pe Tavă la cel mai interesant training psihologic

Depresia, boala care te condamnă să suferi în tăcere. Nu conteaza cît esti de inteligent, de harnic sau dacă ai succes. Depresia poate afecta pe oricine. În întreaga lume peste 350 de milioane de oameni sunt diagnosticaţi cu această boală, în timp ce mulţi alţii suferă în tăcere, fără să ştie ce se întâmplă cu ei, sau fără să accepte realitatea şi să ceară ajutor.

Din păcate, boala trece deseori nediagnosticată, pentru că simptomele sunt greu de observat, iar alteori pentru că oamenii nu vor să ceară ajutor.Scopul acestei întîlniri este de a ajuta sufletele care suferă de depresie să treacă peste această problemă și să împărtășească cu noi gîndurile care provoacă această boală.Noi vă invităm la un eveniment unde veți putea găsi răspuns la următoarele întrebări:- De unde vine depresia?- Ce se întâmplă cu noi când suntem depresivi? – Cum o putem preveni sau înfrunta?

Inițiator: Corina Muntean : ,, Am avut și eu această problemă în trecut și vreau să împărtășesc celorlalți cum am înfruntat-o și cum astazi traiesc o viața plină și împlinită.

Invitat Special: Angela Stafi
Cunoscută pentru trainingurile sale și discursurile la diverse evenimente, prin intermediul cărora persoanele pot să-și depășească fricile, Angela Stafii va fi invitatul special al acestui eveniment., în data de 10 septembrie 2017.”Echilibrul pornește de la cel interior. Dacă tu nu ai o stare de pace și de împăcare cu tine însăți – lumea ta exterioară îți va arăta asta. Totul în jur oglindește atitudinea pe care o avem față de sine și gradul de iubire pe care îl ai pentru tine însăți. De aceea lucrez cu clienții mei asupra propriului echilibru – restul vin drept rezultat. Atragi ceea ce ești.” Sunt invitate să participe toate persoanele care doresc să împărtășească experiența lor, persoanele care suferă de depresie sau cele care doresc să-i ajute pe alții să treacă peste această problemă majoră.

Sunteți așteptați, Duminică, 10 Septembrie , ora 11:00, Grădina Botanica.Intrare Liberă.

Detalii la numărul de telefon: 069 317 550