Prima Școală gratuită de IT din Moldova continuă înscrierile

Academy+Moldova este o școală gratuită care dezvoltă programatori prin practici concrete. Daca ești pasionat de programare și ți-ar plăcea o carieră în IT, ești așteptat! Academy+Plus caută candidaţi talentaţi pe care sa îi formeze, gratuit!

Acum poți să te înscrii pentru ultima Piscină din acest an!
Start: 4 Septembrie 2017! Te așteaptă 28 de zile intense cu exerciții zilnice, examene săptămânale, proiecte individuale ori de grup!

Locul desfășurării: Str. Columna 170, Academy+Moldova

Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Iar ca să te convingi, vezi cele 5 motive pentru a te înscrie la Academy+Moldova:
1. Studii gratuite
O oportunitate extraordinară pentru tinerii talentați care își văd viitorul în domeniul IT, doresc o creștere rapidă și fără costuri. Academy+Moldova este deschisă 24/7, astfel încât tinerii își pot gestiona timpul în conformitate cu orarul personal, pentru a atinge productivitate sporită si un rezultat înalt.
2. Înveți prin practică
Programul Academy+Moldova este creat pe baza studiilor practice. Fiecare nivel din cele 21 este compus din probleme practice, studenților li se oferă informații teoretice strict necesare pentru realizarea acestor probleme. Pe parcursul studiului, fiecare student trece prin toată varietatea de tehnologii și limbaje care sunt incluse în programul Academy+ alegând pentru sine domeniul preferat
3. Implicarea celor mai buni IT specialişti în calitate de mentori și traineri
Tinerii vor avea posibilitatea să comunice cu specialiști din domeniul IT din Moldova și de peste hotare, beneficiind de traininguri de dezvoltare personală ca: Managementul Proiectului, Team Leadership, Planificarea și Setarea scopurilor, Tehnici de negociere, Comunicare corporativă, Antreprenoriat social.
4. Un loc de muncă asigurat în una din cele mai bune companii IT
Studiile și practica acumulată în Academy+ vor transforma stundeții în angajați prețioși, cu cunoștințe în domeniile prioritare ca Web, Mobile, Unix, Java, PHP, iOS si Android, Limbaje de scripting, Securitate informațională, Inteligență Artificială, programare Kernel și Microkernel, Administrarea sistemelor și Bazelor de date, Game dveloper.
5. Crearea comunităţii IT în Moldova
Fiind student la Academy+Moldova devii membru al comunității IT din Moldova pe care toți studenții, mentorii și specialișii din domeniul IT o susțin. Studenții vor avea acces la cele mai interesante evenimente din domeniul IT, vor putea contribui cu idei inovatoare, proiecte inedite și ajuta la dezvoltarea sectorului IT din Moldova.

Mai multe detalii: http://academyplus.md sau la adresa de email: info@academyplus.md sau la numarul de contact: +373 22 000 044.