Târgul școlar din acest an, se va desfășura în parcarea Centrului Comercial ’’Zity Mall,,

În perioada de 26-30 august, se va desfășura târgul școlar, anunță CIE Moldexpo. Evenimentul va fi amenajat în parcarea Centrului Comercial ’’Zity Mall,,(strada Calea Ieșilor 8), având un program de lucru de la orele 10:00- 20:00.
Suntem în plină pandemie, dar acest lucru nu înseamnă că în acest an părinții vor fi scutiți de cheltuieli la început de an școlar. Doritorii de a procura rechizite școlare de la producătorii autohtoni, sunt invitați la acest târg. Pentru cei, care au un interes pentru produsele exportate, la fel sunt bine-veniți, deoarece vor fi prezente atât rechizite produse în țară, cât și în afara acesteia.
La eveniment vor fi amenajate circa 50 de buticuri cu forme școlare, rechizite, ghiodane dar și încălțări. Aici vom putea găsi diverse produse școlare pentru orice vârstă, dar și la un preț mai avantajos (precizează organizatorii acestui târg).
La intrare în târg va fi măsurată temperatura fiecărui vizitator, masca de protecție va fi
obligatoriu de purtat, iar dezinfectantul urmează a fi prezent în fiecare butic.

Amintim, Târgul Școlar se organizează în fiecare an la sfârșitul lunii august. Anul acesta acesta are o nouă locație, din cauza pandemiei. Acesta s-ar putea prelungi cu o zi, în dependență de solicitări.

Sursă : Moldexpo.md