Varnița pregătește o Zi a Tineretului deosebită

Ești binevenit pe 12 august la Varnița pentru a da start unui program pentru cei ca tine: activi, plini de vitalitate și nu în ultimul rând gata de orice provocare.Dacă încă nu știi cum să petreci Ziua Internațională a Tineretului vara aceasta, ZIT 2017 are o ofertă pe care nu o vei putea refuza! 

În program va fi muzică live de la cele mai hot trupe din Moldova: Moldovan National Youth Orchestra, AmberTraps, Kapushon, FlashBlood, Via Dacă, Sillage, The Glimpse și Hi Mum.

De asemenea, este program de dans modern de la Bboy’s Crew și Sis’n’Bro Team. Aici vine provocarea, ești provocat să dansezi de parcă nu te vede nimeni.

Pe lângă muzică bună și dans sunt pregătite ateliere, expoziții și un târg. Iar ca Ziua Internațională a Tinerilor să se termine pe nota 10, în zona de camping va fi proiecție de film în aer liber pregătit de Caravana CRONOGRAF Tur și surpriză surpriză! un afterparty alături de DJ Kirumba pe care-l vei povesti și nepoților.

Ziua internaţională a tineretului se celebrează, anual, în data de 12 august. În fiecare an, Ziua Internațională a Tineretului își îndreaptă atenția asupra unei chestiuni de ordin legal, cultural, economic sau social cu care se confruntă tinerii și marchează importanța tineretului ca parte a schimbării societății în care trăim. Tema acestui an este „Tinerii construind pace”. Ziua internațională a Tinerilor a fost desemnată de către Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție adoptată în anul 1999.

La eveniment se va transmite trofeul următoarei localități care a fost aleasă drept capitala tineretului pentru anul 2018.

Mai multe detalii, în evenimentul de pe Facebook.