Arta fotografică, o artă a sufletului în culori

Fotografie
Imagine simbol http://emanoilconstantin.ro/director/operator-pentru-evenimente/curso-fotografia-digital/

Lumea văzută prin obiectivul unui aparat de fotografiat are un farmec aparte. Spiritul de observație a unui om pasionat de arta fotografică surprinde emoții deosebite în cele mai banale locuri și aduce în vizor detalii ce transmite diverse emoții și trăiri.

Mihai Tomșa  este un tânăr de 18 ani, din orașul Șoldănești, pasionat de arta fotografică. Acesta zilnic are drept partener de viață aparatul de fotografiat. Pasiunea a fost descoperită de mic copil, însă de acum 5 ani acesta a reușit să facă din hobby, un potețial job. Sesiunile foto ale tânărului sunt pline de culoare, emoții și naturalețe. Acesta povestește despre oameni ca fiind sursa de insipirație a fotografiilor create. Detaliile sunt cele care reușesc să întregească frumusețea și munca sa.  „Pentru mine este importantă starea de spirit  dar și confortul emoțional în momentele surprise”.

Arta fotografică este cea care hrănește sufletul tânărului. Prin fotografie, acesta reușește să capteze o lume diferită, cea unde totul pare a fi atât de firesc și totodată enigmatic. „Cel mai mult îmi place să fotografiez oameni. Emoțiile lor sunt cel mai important aspect atunci când are loc procesul de creație”.

Emoții
Sursa: studio.mt 

Mihai se bucură de frumoase colaborări  cu oameni de succes. Una dintre aceste sesiuni  foto a fost făcută cu familia Durbală.  Fotografiile create au avut mare impact pe rețelele  de socializare, fiind create cu dragoste și împărtășind dragoste. Olesea Durbală  îl  descrie pe Mihai ca fiind un băiat ce nu face parte din generația  lui. „Spun asta pentru că e foarte responsabil, îndrăzneț  și stie ce vrea. Îmi place că este independent și încearcă din școală să muncească. O face calitativ și cu mult profesionalism”.

Familie
Autor: Mihai Tomșa

Denis Midone și Evelina Negru, tineri  deschiși spre noi colaborări cu Mihai,  au rămas surprinși  de atmosfera plăcută din  spatele aparatului de fotografiat, dar și de rezultatul final. 

Artă fotografică
Sursa: studio.mt

Deși este abia pe băncile liceului, tânărul are mari scopuri pentru viitor și visează  să aibă propriul studio foto. Până atunci Mihai spune că va munci pentru a oferi în continuare emoții, amintiri, dar și pentru a face din fotografie, o artă  a sufletului.

Mădălina Stețco