Au fost desemnați cîștigătorii concursului ,,Miss & Mister USM 2019”

Unul dintre cele mai așteptate evenimente studențești  a Universității de Stat din Moldova ,,Miss& Mister USM 2019” , a avut loc la data de 17 mai 2019, la Bandabar pe str. Mihai Eminescu 55.

Constituit din 5 probe: prezentarea, proba de inteligență, defilarea în costume naționale, tema pentru acasă și defilrea în rochii de seară sau costume clasice, cei 13 tineri de la diferite facultăți din cadrul USM au luptat pentru mult râvnitul titlu de ,,Miss&;Mister USM 2019”. Aceștia au dat dovadă de curaj, muncă asiduă, dar și de perseverență pe parcursul  concursului. Anul acesta titlul de ,,Mister USM 2019” îi aparține studentului de la Facultatea de Științe Economice, Marcel Cepraga: ,, Sunt bucuros că am câștigat cu toate că nu m-am așteptat, fiindcă cred că nu am depus atât de mult efort la unele probe spre deosebire de altele, dar mă bucur că am avut concurenți buni și că am avut cu cine concura”.

Titlul de ,,Miss USM 2019” a fost acordat studentei de la Facultatea de Drept, Vladislava Alexenco aceasta afirmând că cu toate că s-a pregătit intensiv, nu s-a așteptat să câștige acest titlu.

Anul acesta  de asemenea au fost acordate 2 titluri de Vice Miss: Daniela Arapan și Ana Conduraru și Vice Mister: Constantin Crețu și Vlad Cebanu. Ex-președintele Autoguvernării Studenților Universității de Stat din Moldova, Irina Boțu a menționat: ,, Miss şi Mister rămâne a fi unul din importantele evenimente organizate de către ASUSM. M-am bucurat şi în acest an să văd o atmosferă veselă, un eveniment pregătit şi mulți studenți. Participanții s-au descurcat de minune cu misiunea, s-a simțit dorința fiecăruia de a învinge şi sper că câştigătorii o să-şi poarte cu demnitate titlurile”

Reamintim că evenimentul este organizat anual de către ASUSM.

Foto: Diez.md