Sociabil – numele care te reprezintă dacă ești născut pe 21

21

Dacă te-ai născut pe 21, atunci acestea sunt esențialele particularități care îți descriu personalitatea ta. Cei născuți în ziua de 21 se pot mândri cu numele distinct al personalității lor – SociabiliiPersonalitate:  Comunicativi și foarte deschiși către ceilalți, cei născuți pe 21 au un talent social înnăscut. Dețin darul de a-i antrena, entuziasma, atrage, înveseli pe oameni. Se remarcă la petreceri sau alte evenimente mondene. Sunt plini de vitalitate, iuți la minte, talentați. Au putere de convingere, sunt extrem de dotați pentru intermedieri și vânzări. Provocarea, pentru ei, este canalizarea aptitudinilor către scopuri precise și perseverență în atingerea lor.
Defectele Sociabililor: Instabilitate, lipsa de disciplină, superficialitate, tendința de a se risipi în mai multe direcții fără să finalizeze.
În plan sentimental: Sclipitori și plini de farmec, nu întâmpină nici o dificultate în a lega o relație. Problema se poate ivi în a o menține. Le trebuie un partener ager și sensibil, dar ceva mai stabil.