Plutocrat – numele care te reprezintă dacă ești născut în ziua de 22

22

Dacă te-ai născut în ziua de 22, atunci acestea sunt esențialele particularități care îți descriu personalitatea ta. Cei născuți în ziua de 22 se pot mândri cu numele distinct al personalității lor – PlutocrațiiPersonalitate: Dispun de forță, stăpânire de sine, o mare ambiție și au spirit de anvergură. Au un caracter puternic, simț practic, creativitate, inițiativă, talent de lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți. Acțiunile lor se îndreaptă către afaceri de mare întindere, imperii financiare, putere politică, faimă. Orientarea spre material predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocrației. Destinul lor e măreț, promițător, dar poate fi și dificil.
Defectele Plutocraților: Înfumurare, lipsa de scrupule, inflexibilitate, nesiguranță, lăcomie, tendințe acaparatoare și manipulative.
În plan sentimental: Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detestă. Caută un partener cu aceleași ambiții – de preferat, care provine dintr-o clasă socială de vârf.