Spontanii – numele care îi caracterizează cel mai bine pe cei născuți pe 23

23

Dacă te-ai născut în ziua de 23, atunci acestea sunt esențialele particularități care îți descriu personalitatea ta. Cei născuți în ziua de 23 se pot mândri cu numele distinct al personalității lor – SpontaniiPersonalitate: Inteligenți, flexibili, agili și ingenioși, cei născuți pe 23 au o mare capacitate de adaptare. Reacționează spontan, rapid și adecvat. Pentru ei, viața este o aventură, în care pot experimenta mereu ceva nou și incitant. Socializează ușor și au darul comunicării. Imaginativi și perspicace, au talente diverse și interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipsește șansa.
Defectele Spontanilor: Inconstanța, nerăbdare, lipsa de tenacitate, înclinații către dependențe (mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri).
În plan sentimental: Sunt afectuoși și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe relații, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Își doresc totuși un echilibru afectiv, asa că până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă și stabilă.