6 Lucruri pe care un bărbat bun nu le face niciodată

Toate  domnițele, domnișoarele, doamnele și chiar femeile trecute de vârsta primei tinereți și totuși singure, visează la un bărbat dacă nu perfect, să fie câtuși de aproape de perfecțiune, și nu e vorba de o perfecțiune standard, ci de una creată de fiecare în parte, spre care tinde.

Probabil că, fiecare din noi a avut parte de un bărbat fie el mofturos, fie încăpățânat, fie dur, fie romantic, fie enervant, fie grijuliu și aș putea continua lista cu zeci de tipuri de bărbați de care la sigur măcar una din voi a avut parte.

Și totuși câte din voi, ați avut parte de un bărbat BUN, da, exact am zis BUN, poate pare  un lucru banal, dar haideți să vedem ce face, ce nu ar face și cum este un bărbat BUN. Mai jos o să dau spre lectură 6 lucruri pe care un bărbat BUN nu le-ar face niciodată!

 1. Un bărbat bun nu va râde niciodată de lookul tău.

Ok. Nu întotdeauna iei cele mai bune decizii legate de schimbările de look. Poate te-ai făcut blondă pentru că așa ți s-a năzărit, însă nu este chiar nuanța care ți se potrivește. Ei bine, tipul de lângă tine, dacă este chiar cel care te merită, nu va trebui să-ți spună niciodată cât de rău îți stă cu această culoare. Ești aceeași, însă cu o mică intervenție, provizorie. El știe asta și nu va face mare tam-tam. Din contră, va ieși în lume la brațul tău, mai mândru ca oricând!

2. Un bărbat bun nu-ți va invada intimitatea. 

Limitele. Ce ne-am face fără ele? Un bărbat bun le înțelege mai bine ca oricine și știe când ai nevoie de umărul lui pentru a plânge și când nu trebuie să fie intruziv. Așadar, știi că ai lângă tine un bărbat bun atunci când poți să pleci din cameră liniștită și să îți uiți telefonul pe canapea. Însă nu uita că și tu trebuie să procedezi la fel.

3. Un bărbat bun nu te va descuraja niciodată. 

Acesta este cel mai clar semn că are foarte mare încredere în el. Știți voi, acea calitate care îi face pe bărbați să fie și mai sexi. Și, pentru că nu are dubii în privința a cine ești cu adevărat și nici în privința a ceea ce poate, te va ajuta și pe tine să te descoperi, susținându-te în tot ceea ce faci. Deci, nu vei ezita să-i spui planurile tale, pentru că știi că este un bărbat bun, care te va încuraja tot timpul.

4. Un bărbat bun nu te va face să te simți singură în relație. 

Singurătatea în doi, cel mai mare dușman al poveștii tale de dragoste! Însă, dacă ești lângă un bărbat bun, acesta va ști să te facă tot timpul să te simți bine, să uiți de griji și să ai parte de cele mai frumoase clipe. Atât de frumoase, încât îți vei dori în fiecare moment să fii lângă el!

 

5. Un bărbat bun nu te va înșela. 

Infidelitatea este cea mai mare dovadă de nesiguranță, iar în zilele noastre cu greu găsești persoane „fidele” monogamiei. Și totuși, un bărbat bun va ști întotdeauna că femeia lângă care trăiește este tot ceea ce are nevoie. Pentru că este alegerea lui, pentru că se simte legat emoțional doar de o singură persoană și pentru că… are gânduri serioase cu ea.

6. Un bărbat bun nu te va abuza. 

Violența, fie că este vorba despre cea verbală, fizică sau emoțională, este dușmanul cel mai temut al relației. Este o slăbiciune a persoanei care are un astfel de comportament, manifestat din dorința de a distruge, de a-l răni pe cel din fața ei. Așadar, de ce ar face asta un bărbat bun? Cel mai clar semn că stai lângă un bărbat adevărat? Nu-ți va spune vorbe care să te rănească, nu va face lucruri care să te doară, nu te va lovi.

Și acum, citind toate cele de mai sus și revizuind cele expuse, gândul la sigur a zburat  la bărbatul alături de care sunteți și la fiecare punct v-ați gândit dacă posedă acea calitate, bărbatul vostru, și până la urmă dacă este el sau nu un bărbat BUN. Spre final vreau să dau citire unei maxime destul de bună și bine gândită: ”Orice bărbat este un roman, dacă știi cum să îl citești” William Ellery Channin.