Valentine`s Day 2018: Suprinde-ți persoana iubită cu un cadou original

A mai rămas doar o săptămână până la Ziua Îndrăgostiților, iar tu încă nu ai decis ce cadou să oferi persoanei iubite? Echipa Studentus îți vine în ajutor, cu o serie de idei de cadouri originale, cu care ai putea să-ți surprinzi jumătatea.

Înainte de a alege cadoul potrivit pentru persoana dragă, gândește-te la ce i-ar plăcea, identificând cadoul în dependeță de preferințele acesteia.

De aceea, dacă persoana iubită este una romantică, puteți opta pentru un cadou handmade, prin intermediul căruia să-i declarați iubirea.

365 motive pentru care te iubesc

Scrie pe foițe motivele pentru care îl/o iubești, păstrând o notă ironică și inocentă în mesajele tale. Pune-le într-o cutie decorată, și asigură-te că în fiecare zi va citi doar câte un motiv. Astfel, îi vei aminti cât de norocos/norocoasă este că te are.

Image result for why i love you box

Scrisoare de dragoste

Pentru a-l copleși cu adevărat, puteți să-i declarați dragostea prin intermediul unei scrisori, iar pentru a avea un impact mai mare, puteți s-o împachetați într-un mod original, de exemplu într-o eprubetă.

Povestea voastră de dragoste într-un colaj de poze

Realizează un colaj handmade din toate amintirile voastre, de la prima poză până la cele mai hazlii și trăsnite momente. Aceasta o va face pe persoana iubită să retrăiască povestea voastră de dragoste.

DIY Mini Heart Photo Collage

Love is…

Ultima idee de cadou, dar nu cea din urmă gumele ”Love is…” pot fi un cadou original, dar și cu o conotație semnificativă, oferindu-i persoanei iubite și o amintire plăcută a copilăriei. În același timp puteți descoperi împreună mesajele pe care acestea le conțin.

Mai multe detalii găsești aici .

Totuși, dacă partenerul este  pragmatic, puteți opta pentru cadourile clasice, cum ar fi:

Pentru ea:

  • accesorii sau bijuterii;
  • produsele cosmetice sau parfum;
  • cutie de bijuterii;
  • voucher SPA Salon;

Pentru el: 

  • butoni pentru cămașă;
  • accesorii sau piese vestimentare;
  • salt cu parapanta;

Nelipsite în ambele cazuri vor fi florile, o cină romantică sau plimbările.