Interviu cu Victor Bujoreanu ”Lenea este primul lucru pe care îl caut în oameni”

0
137

Faceți cunoștință cu Victor Bujoreanu, tânărul care spune că lenea combinată cu ingeniozitatea dă naștere unor lucruri frumoase. Este co-fondator la Atelier 99 și meșter la toate.

Tânărul nu doar îți repară orice ai stricat prin casă, ci și te învață cum s-o faci singur, în cadrul Repair Cafe-urilor pe care el împreună cu colegii le organizează. Atelier 99 a apărut atunci când împreună cu alți entuziaști a vrut să-și pună ideile în practică. ”Am vrut să creăm un spațiu în care să experimentăm ideile noastre, or acest spațiu nu exista în Chișinău de aceea am început să lucrăm într-un garaj, primele noastre instrumente au fost donate (cea mai mare parte din ele au fost de la tata).

Primul lucru pe care  l-a construit Victor a fost o cușcă pentru cățelul său, dar spre marea sa uimire patrupedul nici nu a vrut să intre acolo. Cuvintele magice pentru el sunt doar patru și sunt simple ”Lasă jălea ia și fă”. Acestea sunt doar câteva lucruri pe care tânărul le-a spus despre el ,dar și despre proiect în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Studentus. Te invit  să-l cunoști pe Victor Bujoreanu accesând aici.

Lasă un comentariu