Interviu cu Victor Bujoreanu ”Lenea este primul lucru pe care îl caut în oameni”

Faceți cunoștință cu Victor Bujoreanu, tânărul care spune că lenea combinată cu ingeniozitatea dă naștere unor lucruri frumoase. Este co-fondator la Atelier 99 și meșter la toate.

Tânărul nu doar îți repară orice ai stricat prin casă, ci și te învață cum s-o faci singur, în cadrul Repair Cafe-urilor pe care el împreună cu colegii le organizează. Atelier 99 a apărut atunci când împreună cu alți entuziaști a vrut să-și pună ideile în practică. ”Am vrut să creăm un spațiu în care să experimentăm ideile noastre, or acest spațiu nu exista în Chișinău de aceea am început să lucrăm într-un garaj, primele noastre instrumente au fost donate (cea mai mare parte din ele au fost de la tata).

Primul lucru pe care  l-a construit Victor a fost o cușcă pentru cățelul său, dar spre marea sa uimire patrupedul nici nu a vrut să intre acolo. Cuvintele magice pentru el sunt doar patru și sunt simple ”Lasă jălea ia și fă”. Acestea sunt doar câteva lucruri pe care tânărul le-a spus despre el ,dar și despre proiect în cadrul unui interviu acordat pentru Radio Studentus. Te invit  să-l cunoști pe Victor Bujoreanu accesând aici.