Înfruntă frigul cu stil.

0
133

Știm, e greu să fii și cool și gros îmbrăcat, atunci când afară bate vântul și e zăpadă, însă, asta nu înseamnă că nu putem înfrunta frigul cu stil. Intr-adevăr, iarna diferă total de vară şi nu mă refer doar la temperaturi şi la lumina târzie. Pentru multe dintre noi, anotimpul rece este perioada în care renunţăm să ne mai îmbrăcăm sexy. În dimineţile friguroase de iarnă, când trebuie să te îmbraci pentru muncă sau pentru şcoală, parcă nu îţi mai vine să alegi, din dulap, o fustă sau o rochie şic.

Chiar dacă e frig şi trebuie să te înfofoleşti din cap până-n picioare, asta nu înseamnă că iarna nu poţi fi sexy, în prag cu moda, dar în acelaşi timp confortabil îmbrăcată.

Fie ca optezi pentru varianta artificială sau natură, blana este un material călduros, care îți  poate fi prieten bun pe timp de iarnă. Ușor iti poți potrivi o rochiță sau bluză și o fustiță. Sezonul acesta poţi să îmbraci blana sub diferite forme, de la cizme, poşete, veste, însă pentru că avem nevoie de un confort termic sporit, te sfătuiesc să îmbini utilul cu placutul şi să alegi o jachete midi din blană, iar dacă aceasta este şi multicoloră, atunci este alegerea perfectă.

Lâna la fel este unul dintre materialele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când achiziționezi o haină pentru iarnă. Alege un palton cu un croi masculin sau ușor cambrat si accesorizeaza-l cu genti colorate, caciulițe multicolore sau manusi fara degete și încalțăminte casual.

O altă piesă pe care nu trebuie să o ratezi în sezonul de toamnă/iarnă,de această dată din zona încălţămintei, sunt botinele. Sub orice formă, cu orice design sau cromatică, ele însosţesc ideal item-urile must have ale momentului. Combină botinele cu blugii lejeri, cu talie înaltă. Dar cel mai trendy styling al momentului este reprezentat de asocierea de blugi largi, evazați, botine cu toc și itemuri cât se poate de simple.

Nu renunţa la stilul rock-chic nici în acest sezon, jachetele şi pantalonii din piele sunt o constantă a perioadei şi sunt mereu o variantă la îndemână.

 

Autor: Stagiar Dragan Alexandra

Lasă un comentariu