TEI-doza ta de inspirație pentru acest weekend

0
155

Teatrul Național ”Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri, cu atâm mai mult că în săptămâna îndrăgostiților ai ocazia să vizionezi două spectacole care deja și-au cucerit publicul. Vei avea ocazia să râzi pe cinste alături de coana Chirița sau să te lași compleșit de talentul și măiestria actorului Andrei Sochircă. Indiferent de genul piesei pe care o vei alege doza de inspirație pentru acest sfîrșit de săptămână îți este garantată.

Sâmbătă, 17 februarie, ora 18.30 Monospectacolul ”Numitorul Comun”

,,Numitorul comun” este un monospectacol (In Memoriam) inspirat din opera lui Eugen Cioclea – cel mai trist poet din Europa. Monospectacolul poetico-muzical va încânta publicul prin interpretarea actorului Andrei Sochircă și prin atmosfera inedită: ,,Se face seară iute. Chiuim. Cine mai e, pe unde-i, să răspundă! Ne-ar trebui un numitor comun de mai promite ceasul vreo secundă”, Eugen Cioclea.

Duminică, 18 februarie, ora 18.30 Spectacolul ”Chirița în provincie”

Comedia ,,Chirița în provincie” va face spectatorii să râdă pe cinste și să uite de problemele cotidiene, iar pentru a transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului publicul va avea posibilitatea să guste din plăcinte și să savureze vin domnesc.

Lasă un comentariu