Vezi ce repertoriu îți propune TNME în perioada 15-20 iunie

TNME
https://www.tnme.md/

16.06.2021, ora 18:30 Sala Studio

Storcătorul de fructe de Ilia Cilaki

Un apartament în care cei apropiaţi locuiesc împreună: bunicul, bunica, mama, tatăl, fiica, ginerele, socrii, un bebeluș. Spectacol despre comunicare… Sau lipsa desăvârșită a acesteia…

17.06.2021. ora 18:00, Sala Mare
Filumena Marturano sau divorț în stil italian de Eduardo de Filippo

Pentru a-l convinge pe Domenico s-o ia de nevastă, Filumena recurge la un şiretlic şi ca o actriţă adevărată, se dă de ceasul morţii. Îşi atinge scopul, devine Doamna Soriano, însă curând divorţează, mărturisindu-i amantului său de o viaţă că unul dintre cei copiii de care acesta nu ştia nici cu spatele, este fiul său.

18.06.2021, ora 18:00 Sala Mare
Livada de vișini de A. P. Cehov

Tăvălugul tranziției trece peste tot și toate: Vreme este să te naşti şi vreme să mori; vreme este să sădeşti şi vreme să smulgi ce ai sădit, – zice Eclesiastul. De n-ai curaj s-o faci tu însuți, lepădându-te de trecutul bântuit, asumându-ți schimbarea,  îți vor smulge alții Livada  – de vișini, peri sau gutuie; casa părintească nu se vinde e slogan ce dă bine în cântec, nu și în realitate.

https://tnme.md/spectacole/livada-de-visini/

19.06.2021, ora 18:00 Sala Mare
Casa mare de Ion Druță

Vasiluța slujește pe altarul Casei Mari, pe care o construiește demult, ca panaceu al tuturor frământărilor sale. Aici pe scena vieții sale intră Păvălache și odată cu el și gura lumii, riscând să-i năruiască Vasiluței și templul și viața…

20.06.2021, ora 18:00, Sala Mare

Aveți ceva de declarat? de Georges Feydeau

Plictisită de viața de cuplu, Madam Chandebise conspiră cu cea mai bună prietenă pentru a-i incrimina credinciosului său soț un fals adulter. Soțul prietenei, hombre caliente, recunoaște scrisul, scoate pistolul și dă startul unui motaigne-russe care le întoarce tuturor viețile cu fundul în sus și revelând multe necunoscute într-o ecuație care vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul spectacolului!