Aplicații Android care ne facilitează considerabil activitatea

Android Apps

Dezvoltarea aplicațiilor Android reprezintă un business destul de perspectiv, numărul utilizatorilor de smartfoane și tablete fiind în continuă creștere cotidian. Dispozitivele mobile sunt capabile să rezolve orice problemă parvenită. Prin urmare, posibilitățile tehnologiilor mobile încă nu sunt dezvoltate la maxim și fiicare doritor poate adăuga ceva nou în ceea ce vizează piața modernă de aplicatii Android.

Mai jos am expus două aplicații care vădit, ne facilitează activitatea, acestea implicând o serie de avantaje în utilizare:

1. Dashlane Password Manager (manager parole Android)

Această aplicație este esențială în cazul în care utilizați diverse cont-uri în diferite domenii, site-uri, aplicații, etc. Prin urmare, Dashlane Password Manager vă salvează toate parolele pentru toate login-urile pe care le efectuați. Astfel, toate cuvintele cheie le aveți stocate într-un singur loc.

Există o multitudine de aplicații care promit acest lucru, însă Dashlane, e chiar foarte eficientă, combinând o serie de particularități indispensabile în acest sens. Făcînd referire la cardurile de credit, în cazul în care nu doriți să salvați datele cardului pe site-uri ca eBay, sau Amazon, ci preferați să le scrieți de fiecare dată cand plasați o comandî, Dashlane are posibilitatea și de a vă salva datele cardului de credit, fară a le include și pe aceste site-uri, și plus la toate, când e necesar trebuie doar să le copiați în magazinul online unde plasați o comanda.

2. Tiny Scanner – PDF Scanner App

Daca la job folosiți frecvent documente scanate sau aveți tangență cu orice ce ține de documente care trebuie scanate în format PDF sau ca și fotografie, ar fi recomandabil să vă înarmați cu Tiny Scanner. Ce face? Exact ce spune și numele, smartphone-ul dumneavoastră prin intermediul camerei foto (care ar fi de preferință să fie una de calitate superioară) devine un scanner de documente portabil.

Ce trebuie să faci?

Durează doar o clipă cât faci o poză documentului, pozei, rețetei, sau orice dorești să scanezi, după care înlături marginile dacă nu ai focalizat exact cum trebuie (crop) și selectezi dimensiunea paginii, ulterior rămânând  doar să apeși butonul tick. E foarte simplu, Tiny Scanner îți va produce o copie scanată a documentului, în format alb negru, care nu este deloc diferită de copia unui scanner ce implică o adevarată complicare cu imprimante, drivere, instalare, etc…

Asadar, Tiny Scanner face ce trebuie pentru a-ți oferi o veritabilă copie scanată a unui document, chiar și unul oficial. Posibilitățile de crop sunt și ele foarte indispensabile, funcționând foarte bine.