Smartphone-ul revoluționar – Iphone-ul cu 3 camere și senzori 3D

Iphone cu 3 camere

În rezultatul citării unei cercetări a analistul de la Deutsche Securities, Jialin Lu, un site taiwanez de știri economice cotidiene a susținut că cel puțin un nou model iPhone care urmează a fi lansat în 2019, va încorpora un sistem triplu de camere poziționat pe partea posterioară a device-ului. Potrivit raportului, configurația triplă va veni și cu un senzor de adâncime 3D și o transfocare îmbunătățită.

Potrivit analistului Lu, două din trei camere vor poseda capabilități de detecție 3D prin viziune stereoscopică, ceea ce îi va permite să capteze imaginile unui singur obiect din diferite unghiuri concomitent.  În plus, capabilitățile de detectare 3D orientate spre spate ar putea fi utilizate în scopuri de realitate augmentată (AR). Acesta va funcționa ca sistemul TrueDepth găsit pe iPhone X, care este tehnologia prin care lucrează Face ID.

Prin urmare, celui de-al treilea obiectiv, conform lui Lu, îi va corespunde o lungime focală mai mare și va introduce un zoom optic 3x, făcându-l cel mai bun zoom oferit vreodată de un iPhone. Actualmente, modelele iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus și iPhone X posedă funcții de zoom de 2x.