„Tineri și talentați”: Comedy Zebra Show în studioul radio Studentus

Chiar dacă cică sunt doar „talentați”, iar nu „tineri”, am scos-o la capăt cu un interviu în studioul radio Studentus cu Dumitru și Radu, membrii Comedy Zebra Show. Ne povestesc cum se simt trăindu-și viețile în aceste două non-culori contrastante: alb și negru la emisiunea „Tineri și talentați” sau, mai bine zis, „Însurăței și talentați”.

Băieții de la Zebra Show ne spun mai multe detalii despre vacanța lor bronzată și planurile pentru proiectul grandios care rămâne totuși intriga serii.

Aflăm cum „betonul”, alias Dumitru Roman, devine unul de lux cu vremea și cum Radu Grecu continuă să fie „зажог”; de unde își storc ideile pentru noi spectacole și cum e să fii comedian în țară, dar și peste hotarele ei. Ca să afli mai multe detalii despre activitatea lor și să devii fan al băieților, click pe pagina lor oficială.

Mai târziu descoperim cui i-a căzut în cap ideea de a face un asemenea show. Sunt două variante de răspuns: una interesantă, alta adevărată, pe care urmează să le asculți în interviul de astă-seară, 15 august, ora 19.10, pe frecvența 99.0 FM sau online, pe radio.studentus.md.