„Nashe Leto” cucerește toate topurile!

Dan Bălan și Vera Brejneva repetă experiența de acum 6 ani. După ce au făcut furori cu piesa „Lepestkami Slyoz”, adunând peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, acum cureresc topurile cu melodia „Nashe Leto”.
Această săptămână a fost una cu multe surprize pentru fanii Verei Brejeneva și a lui Dan Bălan. Piesa, dar și noul videoclip semnat de cei doi au fost lansate la doar câteva zile diferență, iar aprecierile nu încetinesc.

Ieri, interpreta din Rusia a menționat mai multe detalii din producție:

„Vara noastră, amintirile noastre. Celor care au reușit deja să privească sau încă privesc, vă povestesc mai multe detalii. Filmările au avut loc în Italia, insula Elba. Am filmat două zile. Trezirea s-a dat la ora 3:00. E deja un obicei pentru mine. O plajă fără oameni, răsărit și muzică… într-un cuvânt – romantică. Și da, nisipul era de culoare neagră. Ne-am dorit mult să transmitem o atmosferă deosebită”, scrie Vera Brejneva.

Producția, muzica, dar și versurile pentru „Nashe Leto” sunt marca Dan Bălan. Melodia calcă cu pași siguri spre titlul de hit, fiind pe primele locuri în topurile din Rusia. Pe Youtube, videoclipul a adunat aproape 2 mln de vizualizări în doar 2 zile.