Unde se trăiește cea mai frumoasă viață de student?

Viața de student este cea mai prețioasă perioadă din viața unui om. Ești tânăr, plin de energie și speranțe și se creează impresia că întreaga lume îți stă la picioare.

A fi student înseamnă a trece pe o altă treaptă în viață, pe treapta pe care orice speranță, vis sau scop poate deveni realitate. Aici, ai multă libertate, timp liber, energie, entuziasm și dorința de a deschide noi uși spre succes,spre noi aventuri.

Însă este și o provocare deoarece fiecare student trebuie sa dea tot ce e mai bun pentru a savura din plin din viața studențească. pentru a afla unde se trăiește cea mai frumoasă viață studențească am efectuat un VOX pentru a afla părerile studenților.

Răspunsurile la această întrebare le găsiți în continuare. Elena, 23 de ani: “La cămin poți petrece cea mai frumoasă viață de student deoarece acolo se leagă cele mai bune prietenii care după părerea mea sunt și cele mai durabile”. Mihaela, 20 de ani: “Eu cred că în cadrul universității și facultății în care studiezi poți petrece cea mai frumoasă viață de student deoarece acolo percepi toate momentele atât amuzante, plăcute cât și importante pentru viitorul tău”.

Natalia, 22 de ani: “Eu cred că cele mai frumoase momente le petreci alături de prieteni,persoanele dragi și acolo unde crezi că într-adevăr este chemarea ta”.
Ana Maria, 21 de ani: “În organizațiile studențești poți trăi cea mai frumoasă viață studențească, acolo unde poți să-ți faci foarte mulți prieteni, unde poți să te auto-dezvolți , să-ți creezi abilitățile și nu în cele din urmă să-ți creezi o rețea de cunoștințe care ulterior o să te ajute”.

Lia, 19 ani: “Personal cred că nu există un loc anume unde studenții pot trăi cea mai frumoasă viață de student, ci de fapt contează oamenii pe care îi avem alături astfel dacă avem oameni frumoși, prieteni adevărați, orice loc este prielnic pentru studenți”.

Adriana, 18 ani: “Când ești la facultate, dar îți faci studiile la frecvență redusă și mai și lucrezi, anume atunci, în timpul muncii îți trăiești cea mai frumoasă viață de student, căci acolo îți câștigi banii pentru existență, devenind independentă”.

După răspunsurile primite, majoritatea aleg locul potrivit după prioritățile sale în viață de aceea cel mai important în viața de student este să trăiește clipa, să te folosești la maxim de toate prioritățile pe care le ai ca student și să mergi doar cu dreptul spre scopul propus.