Cine pe cine ar dribla la antrenament? Hazard vs Zidane, exerciţiul din vis sau o posibilă colaborare? „El a fost idolul meu”

sport-international

Hazard a fost esenţial pentru succesul lui Chelsea, încă de la venirea în Anglia, în 2012, câştigând două titluri în Premier League, Cupa Ligii şi Europa League, iar în cele 13 apariţi din acest sezon a marcat trei goluri şi a oferit patru pase decisive.

În ultima vreme s-a zvonit din ce în ce mai des că mijlocaşul belgian ar urma să ajungă la Real Madrid, iar fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, nu a exclus transferul.

„Toată lumea cunoaşte respectul pe care îl am pentru Zidane ca jucător, dar şi ca manager. El a fost idolul meu. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor. Totuşi, sigur, să joc sub conducerea lui Zidane ar fi un vis îndeplinit. Deocamdată însă mă bucur de ceea ce reuşesc la Chelsea. Am încă multe lucruri de realizat cu ei. Mă concentrez să câştig meciuri pentru Chelsea.”, a declarat Hazard pentru postul de televiziune belgian RTL.

Hazard recunoaşte că Jose Mourinho este omul care l-a ajutat cel mai mult atunci când s-a transferat în Anglia.

„Desigur, mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Mourinho. Îmi place însă să-l întâlnesc şi în postura de adversar. Dacă ar fi să lucrăm împreună în viitor, o voi face cu plăcere”, a mai spus Hazard.

Hazard va evolua pentru naţionala Belgiei în meciurile amicale cu Mexic şi Japonia, după care urmează deplasarea cu Chelsea, pe 18 noiembrie, la West Bromwich Albion.