Femeile mereu au o dorință arzătoare și mare. Să poată mânca oricât, orice şi la orice oră, fără să pună vreun gram în plus! Cu siguranță și mulți bărbați au dorința asta dar, în mod cert femeile simt mult mai acut aceasta problemă.

Slăbitul este o activitate care face parte din preocupările zilnice ale femeilor, acestea urmărind mereu ultimele tendințe, diverse diete și alte metode de slăbit pentru a-și pune la punct și evidenția silueta. Mișcarea este foarte importantă atunci când vrei să slăbești. Tocmai de aceea, este esențial să știi cum să combini corect dieta cu sportul, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.

Mișcarea și sportul mereu au fost acele arme care a ajutat pe fiecare persoană să se mențină în formă.Cum se spune într-un corp sănătos o minte sănătoasă. Astfel, dacă vei face mișcare, pielea nu se va lăsa și nu va atârna dizgrațios, chiar dacă vei slăbi multe kilograme.

Trei reguli de care să ții cont dacă vrei să slăbești sănătos:

-Nu te înfometa

-Nu mânca în exces în speranța că arzi caloriile prin mișcare

-Hidratează-te eficient

Toate rețelele de socializare sunt arhipline de nenumărate diete și cure pentru a slăbi. Dar mai mult recomandată la moment este dieta Rina, evident că și această dietă este pentru a obține silueta mult visată.

Dieta Rina este cea de care ai nevoie, una este ca te ajuta să dai jos kilogramele în plus, iar alta este ca are etape bine calculate ceea ce nu îti pune în pericol starea ta de sănătate. Spre deosebire de alte regimuri alimentare, dieta de 90 de zile este recomandată de medicii cardiologi, dar si de nutritionisti, care o sugerează si atleților și marilor sportivi de performanță.

Ca aceasta dietă sa fie bună pentru organismul tău, o dată ce ai început să o ții atunci mergi pe fiecare pas cu strictețe. O întrerupere nu îți asigură un metabolism sănătos, și nu va avea loc nici detoxifierea normala a corpului. Nu trebuie să sari, sau să scapi prima masă a zilei. Întreg regimul de 90 de zile este bazat pe fructe, atît în dietă cît și dupa ce sfîrșești dieta. Pe lîngă fructe,te poți bucura de ceai,cafea doar că fara gram de zahăr. Dar nu trebuie uitat evident că consumul de apă își are si ea rolul.

Ziua 1:Prima zi a regimului este bazata pe proteine. Ea cuprinde mese axate pe curcan si pește, fiartă sau pregatită pe grătar, neapărat fără ulei. Pe lîngă carne, poți mânca 3 ouă fierte și diferite tipuri de brânză. Salata poate completa aceste mese, în orice cantitate, precum și o singură felie de pâine. Dacă simți că ți se face foame și că nu mai poți rezista, consumă un bol cu supă simplă.

La cină repetă meniul însa în cantitate înjumătațită, fără pâine și supă.

Ziua 2:Este ziua cu amidon sau ziua legumelor. Pe langa micul dejun care constă în fructe, mesele tale trebuie să conțină cât mai multe tipuri de legume gătite fără ulei, așezonate cu sosuri naturale.

La cină vei avea același meniu, în cantitate înjumătațită.

Ziua 3:Mai este numita si ziua de carbohidrați. Aceasta îți permite să consumi, după fructe, diverse tipuri de paste fierte și chiar pizza, la care poți adăuga sosuri de tomate și legume în cantități mici.

La cină te poți îndulci cu ciocolata neagră sau poți consuma produse de patiserie . Mai poți mânca o felie de tort și chiar înghețată.

Atenție! Nu ai voie mai mult de 3 linguri.

Ziua 4: În această zi toate mesele tale vor fi formate din fructe de orice fel, pe care trebuie să le consumi la fiecare două ore, pe parcursul întregii zile.

De îndată ce ai terminat cele patru zile, trebuie să reiei ciclul, până ajungi la final. Pentru rezultate cât mai bune, nu amesteca specificul fiecărei zile, nu sări peste nici o masă și nu uita să bei cât mai multă apă. Consumul de cafea sau ceai nu înlocuiește consumul de apă!

La finalul dietei Rina îți poți continua alimentația în mod normal, dar este de preferat ca pentru o perioadă, una dintre mesele tale să fie formată doar din fructe.

Ce părere ai despre acest regim alimentar? Ți se pare potrivit pentru tine? Crezi că ți-ar fi greu să respecți etapele acestei diete? Spune-ne mai multe în secțiunea de comentarii.

Stagiar: Rebeja Irina