Premieră în cinematografie „Fifty Shades Freed”

Cea de-a treia parte a romanului de dragoste „Cincizeci de umbre încătușate” dintre Anastasia Steel (Dakota Johnson) și tânărul om de afaceri Christian Grey (Jamie Dornan),  în timp ce se pregătesc pentru căsătorie. Este un film romantic după romanul erotic cu același nume scris de E. L. James.  Astfel, în cinematografele din Republica Moldova toți cei nerăbdători să privească noua melodramă, sunt așteptați începând din 8 februarie. Dar cu siguranță va fi în top toată luna februarie, fiind luna îndrăgostiților și a marilor iubiri.

Începutul Filmului se deschide cu jurământul de nuntă al lui Christian (”Tot ce am este de acum al tău”), în timp ce Anastasia îmbracă rochia de mireasă. Scenele surprinse din luna de miere, după cum era de așteptat, scenele erotice, acestea fiind și scenele pe care fanii le așteaptă. Povestea de dragoste dintre protagoniști va fi întreruptă de intervenția lui Jack Hyde. Fostul șef al Anastasiei o atacă cu un cuțit, iar aceasta poate fi văzută în timp ce trage cu o armă.

Dar îndată ce se întorc din luna de miere și se întîlnesc cu realitatea vieții de zi cu zi, realizeaza ca lucrurile stau puțin altfel și nu așa cum le-au visat ei dintotdeauna. Trebuie să întîmpine multe greutăți și să depună eforturi mari pentru a păstra focul dragostei aprins. Christian nu poate să renunțe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte că are nevoie de libertate mai mult ca niciodată, ceea ce dă nastere la o sumedenie de conflicte dintre ei.

Însa relatia celor doi este mereu pusă la nenumărate încercări, cînd între ei arde marea iubire, cînd ceea ce ar trebui sa fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta este, de fapt, cel mai respingător si mai de temut. Iar lucrurile iau o altă întorsătură.

Filmul va fi disponibil în 2D și este destinat persoanelor de la 16 ani.

Stagiar: Rebeja Irina

Lasă un comentariu