UTM restituie taxa de înscriere la concursul de admitere

La Universitatea Tehnică a Moldovei taxa de înscriere la concursul de admitere, de 50 de lei, va fi restituită. Se va întâmpla în cazul în care vei fi declarat admis în perioada confirmărilor. Este un bonus pe care UTM ți-l oferă dacă devii student cu acte în regulă.

Deși taxa de înscriere la concursul de admitere nu se restituie și nu ai niciun drept de a solicita returnarea acesteia, la UTM vei primi banii înapoi cu o condiție – să devii studentul nostru. Este o oportunitate să folosești această metodă inedită, ca încurajare pentru alegerea de a face un legământ cu ingineria.

Cea mai bună perioadă pentru a experimenta și pentru a învăța lucruri noi este în facultate. La UTM vei reuși să legi noi prietenii, să relaționezi, iar lucrul cel mai important este să îţi dezvolţi calităţile personale, supranumite și softskills, alegându-te la finele studiilor cu o profesie de viitor, bine cotată pe piața muncii. Noi, la Universitatea Tehnică a Moldovei, credem că o universitate trebuie nu doar să fie racordată la piața muncii, ci să fie ea însăși generatoare de valori, inclusiv pe pieța muncii, pentru că aici se „dă viață” unor joburi care să ne facă viața mai bună. Inginerii creează viitorul!

Vino la UTM să devii inginer! Și nu uita: taxa de admitere se restituie.