Cum să-ți petreci următoarele zile din vara 2021

Suntem pe ultima sută de metri din vara 2021, deci ar trebuie să o savurăm cu mult gust și culoare. În această lună sunt preconizate o mulțime de concerte și spectacole pentru copii și maturi. O parte din evenimente se vor petrece în aer liber, altele în spații închise.

În data de 10 și 12 august, în incinta Muzeului Național de Istorie a Moldovei, interpretul Vali Boghean Band va evolua cu piesele din repertoriul său. Evenimentul dă start la ora 19:00, iar toți doritorii pot procura bilete la numărul 060889089. Copiii până la 10 ani beneficiază de intrare gratuită.

Un alt concert în Muzeul Național de Istorie a Moldovei este organizat de Trigon. La evenimentul dat urmează a fi lansat ultimul album, având denumirea ”Urban”. Pentru mai multe detalii, doritorii pot apela numărul indicat mai sus.

Pe 15 august, la ora 20:00, pentru prima data interpreții ruși Artik & Asti vor evolua pe o scenă din Moldova. Toți fanii sunt invitați pentru a petrece o seară cu îndrăgiții interpreți în aer liber, pe teritoriul Grădinii Botanice din Chișinău. Biletele pot fi procurate pe afisha.md.

Pentru copii, pe 15 august, va avea loc spectacolul „Alba ca Zăpada”. Acesta va fi transmis Live din incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55. La eveniment au permisiunea de a intra copii de +4 ani, iar biletele pot fi achiziționate la numărul 060932888.

Amintim, la intrare la fiecare eveniment va fi obligatorie purtarea măștii de protecție, iar organizatorii vor fi responsabili pentru termometrie, dezinfectarea suprafețelor și respectarea distanței sociale.

Sursa : fest.md

Autor: Carp Maria, stagiar