Acasă Evenimente „EUROPA de la A la Z” – Expoziție de publicații

„EUROPA de la A la Z” – Expoziție de publicații

„EUROPA de la A la Z” – Expoziție de publicații
Sursa: https://www.primosito.it/blog/oggi-nasceva-l-unione-europea/

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită să explorați ABC-ul european în cadrul expoziției de publicații „EUROPA de la A la Z”, organizată în contextul Zilelor Europei 2021.

Expoziția este conceptualizată și expusă după modelul unui dicționar, structurată după termeni și cuvinte – cheie, în ordinea alfabetică a subiectelor/ temelor prezentate în publicațiile colecției Centrului Pro-European de Servicii și Comunicare.

Vizitatorii expoziției sunt invitați la o cunoaștere și înțelegere mai bună a Europei, să exploreze și să se familiarizeze cu tematica abordată în publicațiile identificate, să obțină informații ample despre varietatea subiectelor cu tematică europeană.

Pentru mai multe detalii: https://cpescmdlib.blogspot.com/2021/04/europa-in-cuvinte-cheie-lista-selectiva.html

Expoziția poate fi vizitată în perioada 5 mai – 31 mai 2021, spațiul expozițional, etajul 2, blocul central (str. 31 August 1989, nr. 78 „A”), informează bnrm.md.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală a păcii și unității. Sunt două date pentru sărbătorirea acestei zile, 5 mai pentru Consiliul Europei şi 9 mai pentru Uniunea Europeană.

În țara noastră, Ziua Europei a fost sărbătorită pentru prima dată în anul 2006.

Echipa redacțională a Școlii de Jurnalism STUDENTUS 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here