Acasă Evenimente TEDxRoseValleyParkED – O ALTĂ PERSPECTIVĂ A EDUCAȚIEI

TEDxRoseValleyParkED – O ALTĂ PERSPECTIVĂ A EDUCAȚIEI

0
TEDxRoseValleyParkED – O ALTĂ PERSPECTIVĂ A EDUCAȚIEI

Timp de patru ani în care în Republica Moldova nimeni nu a obținut licența pentru a organiza un eveniment TEDx, acest lucru i-a reușit Teodorei Dolghiru și echipei TEDxRoseValleyParkED. Evenimentul TEDx va avea loc la data de 23 ianuarie 2021, și iși propune să promoveze idei care, contează.

Nu e atât de ușor să obții licența TEDx și să organizezi un asemenea eveniment, dar rezultatul merită tot efortul! Cu această idee au început planificarea evenimentului TEDxTEDx, membrii echipei TEDxRoseValleyParked. Echipa de organizare numără 6 tineri, iar în programul evenimentului sunt la moment 9 (vorbitori) speakeri. Deși nu multe persoane cunosc despre evenimentele TED, există și tineri interesați de acest gen de evenimente și așteaptă cu nerăbdare desfășurarea acestuia. Unul dintre ei este Ștefan Munteanu, în vârstă de 20 de ani.

„TED este un prilej deosebit pentru tinerii din Republica Moldova nu doar pentru a transmite anumite idei și a fi auziți, dar și de a asculta și a deveni mai informați. Cred că un astfel de eveniment va avea indiscutabil un impact pozitiv la nivel cultural și personal, iar acest fapt poate doar să bucure și inspire”.

Educația stă la baza societății, iar profesorii și oamenii care o promovează sunt adevărații influenceri.

Reprezentanții echipei organizatoare susțin că până acum evenimentul a reușit să atragă atenția mai multor persoane publice importante din societatea noastră, și sunt convinși că în ciuda pandemiei de COVID-19 și a faptului că, conferința se va desfășura în regim online, vor reuși să adune o audiență selectă.

Autor: Daniela CARAMAN – participant Școala de Jurnalism Studentus

Sursă imagine: https://www.ted.com/tedx/events/40123

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here