UTM și-a premiat cei mai ingenioși studenți la „Balul Bobocilor 2017”

Emoții pozitive, zâmbete, suspans și voie bună, așa s-a încununat seara în care Boboceii UTM s-au adunat pentru a concura la cel mai tare bal în icinta clubului de noapte Republic, la data de 9 noiembrie, anul curent.
Comitetul Sindical Studențesc al Universității Tehnice a Moldovei, a avut grijă , ca în fiecare an de organizarea acestui eveniment deosebit.


Pentru titlul de Bobocel și bobocică, au concurat nouă facultăți, inclusiv :

Facultatea Electronică și Telecomunicații
Facultatea Energetică și Inginerie Electrică
Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică
Facultatea Tehnologia Alimentelor
Facultatea Inginerie Mecanică, Industrială şi Transporturi
Facultatea Urbanism şi Arhitectură
Facultatea Construcții, Geodezie şi Cadastru
Facultatea Inginerie Economică şi Business
Facultatea Textile și Poligrafie.
Toate perechile de participanți au avut susținători care au fost alături de ei pînă la sfîrșitul evenimentului.

Cert e faptul că intervalul de intrare în club a fost de la 19:00 pînă la 20:30, însă pentru că au venit foarte mulți invitați, prieteni și cunoscuți din partea fiecărui participant, pe treptele pînă la intrarea în local s-a format un rînd destul de mare, iar timpul de primire a fost prelungit.

,,Două săptămîni de lucru intensiv, astfel așteptările noastre au fost satisfăcute la maximum. Am rămas mulțumiți de atmosfera creată, de publicul foarte activ, dar și de rezultate”, a menționat Alexandra Ipatii, vicepreședintele facultății FTA și organizator al departamentului Cultură, agrement, turism și sport.

Studenții au fost supuși la mai multe probe printre care se numără prezentarea, ingeniozitatea, tema pentru acasă, dar și proba dansului, la care participanții au dansat vals.

Invitații speciali ai serii au fost Eduard Malareu, Olga Roșu și Mark Stand, care au reușit să încingă atmosfera printre invitați.
În urma totalizărilor juriului, echipa învingătoare a fost desemnată cea de la Facultatea Inginerie Economică şi Business, formată din Lipodat Alexandra și Cerchez Cristian Vasile. Cei doi vor reprezenta Universitatea Tehnică a Moldovei în cadrul Balului de Boboci din Moldova 2017.

,,Cea mai grea probă pentru noi a fost tema pentru acasă. Dacă sincer nu ne așteptam să luăm primul loc, fiind atît momente plăcute și neplăcute în timpul repetiției. Două săptămîni ne-am pregătit, ca emoțiile noastre să fie apreciate la cel mai înalt nivel. Ne-am dus cu gîndul să participăm, nu să luăm primul loc, ca în final să fie loc doar de emoții”, ne-au spus Cristian și Alexandra, reprezentanții Facultății Inginerie Economică şi Business.

Toți participanții s-au învrednicit de premii de la partenerul general Enter şi de la partenerii evenimentului:
Akord Travel, Maicon, Vitalie Burlacu, Max Fashion, Olexpo ș.a.

,,Organizarea a fost la nivelul superior, iar evenimentul a fost cel mai deosebit dintre toate balurile bobocilor organizate în REPUBLIC.
În viitor, dorim să mai organizăm astfel de evimente, cu mare plăcere petru noi și sperăm, pentru oaspeții noștri”, a conchis Dan Bîrsa, co-proprietar REPUBLIC Club.