Cum să potrivești perfect culoarea pantofilor cu outfit-ul pe care îl porți

Cu o gamă variată de nuanţe este extrem de dificil să creăm o ţinută de care să fim convinşi. Chiar dacă pare că poţi purta orice cu orice, în realitate, trebuie să ţinem cont de câteva reguli simple realizate de Brightside care să ne ajute să ne descoperim stilul, dar mai ales, să nu dăm greş atunci alcătuim o ţinută.

Pantaloni albi. Albul este o nuanţă universal care se potriveşte cu absolut orice pantof în orice culoare. Excepţie de la această regulă fac pantofii negri, duo pe care trebuie să-i eviţi atât în ţinutele casual, cât şi în cele office.

 

 

 

Pantaloni gri. Iată o nuanţă de care nu trebuie să-ţi faci griji. Alături de o pereche de pantaloni gri poţi alege să porţi pantofi în orice nuanţă şi vei avea un aer stylish fără prea mult efort.

 

 

Pantaloni negri. Orice ştie că negrul merge la orice, dar nu orice se potriveşte cu această nuanţă! Aşa cum am menţionat mai sus, când vine vorba de un duo alb-negru în cazul pantalonilor şi al pantofilor, acestea sunt de evitat. Rezultatul final nu va fi unul armonios, iar asta se aplică şi în cazul tonurilor de maro. Pentru un look interesant, optează pentru nuanţe deschise.

Pantaloni nude/bej. Atunci când alegi să porţi o pereche de pantaloni nude încearcă să completezi ţinuta cu un pantof deschis la culoare. Evită pantofii negri pentru a nu crea un contrast intens şi deranjant.

 

 

 

Pantaloni maro în nuanţă deschisă. În acest caz, pantofii negri şi cei gri sunt excluşi, dar poţi experimenta cu o pereche de pantofi verzi pentru un look excentric sau o pereche de pantofi burgundy pentru un look cald, plăcut.

 

 

 

Pantaloni maro în nuanţă închisă. Aceasta este una dintre cele mai dificile nuanţe de asortat. Nici să nu te gândeşti că o variantă bună ar putea fi pantofii negri sau gri, acelaşi lucru fiind valabil şi în cazul celor roşii sau mov. O alegere interesantă ar putea fi verde sau albastru închis pentru un aspect proaspăt şi neconvenţional.

Pantaloni albaştri. Orice nuanţă de denim, fie ea închisă sau deschisă, poate fi purtată cu orice. Principalul avantaj? Este o nuanţă versatilă.

 

 

Pantaloni în nuanţă verde, măsliniu, khaki. În cazul acesta, singura nuanţă care-ţi poate distruge ţinuta este verde. În rest, poţi experimenta orice combinaţie în propriul tău stil!

 

 

 

Pantaloni burgundy. O pereche de pantaloni în nuanţă burgundy se potriveşte perfect cu numeroase culori, excepţie făcând culoarea mov şi maro închis. Dacă optezi pentru o ţinută clasică, casual, alege orice pantof în nuanţă gri.