Ce trebuie sa iei cu tine atunci cînd pleci la un festival?

Ce este Vara? Dacă analizăm situația din-afară, ne dăm seama că este sezonul concertelor și al festivalurilor oriunde te-ai afla pe malul mării, sau într-un club din apropiere perioadă în care îți place să aduni gașca și să plecați împreună pentru câteva zile de distracție, soare și multă muzică bună.

Ce-i drept, fiecare festival costă, iar pe lângă asta se adaugă bagajele, cazarea și transportul. Mai jos îți dau o mâna de ajutor și îți fac o listă cu niște lucruri „must have” pe care trebuie să le conțină orice bagaj de-al tău atunci când pleci la un festival fie în aer liber, la mare, sau în club.

  1. Biletele – să fim serioși, n-o să pleci singur la un festival și plus la asta e prima chestie pe care trebuie să o ai în vedere atunci când îți faci bagajul;

2. Prieteni fără ei festivalul o să pară unul alb negru deci mai mult nu pot să comentez.

3. Dacă ai șansa de a pleca la un festival în aer liber nu uita de cort, perne și cuverturi – cortul este cea mai eficientă soluție, plus că puțin aer curat nu strică.

4. Lanterne – nimănui nu-i place să iasă noaptea și să se împiedice de firele de la cort, de grătarul cu mici sau de alte bagaje.

5. Baterie externă pentru telefon – ia-ţi una bună, care să te ţină vreo două încărcări. Altfel cum vei putea pune poze şi filmulețe pe Facebook şi Instagram?

6. Săpun, pastă și periuţă de dinţi, hârtie și cremă de protecție solară – mai trebuie să adăugăm un comentariu? Dacă există scrieți-l voi mai jos.

7. Bani –  nici nu știi cum rămâi în urmă la întoarcere poate ești mai mic de statură și ai luat țeapă…și aici deja e nevoie de taxi.

8. Pantofi comozi cine știe poate tu vei fi nevoit să dansezi cel mai mult.

Sezonul a început ia bagajul, sună prietenii, vezi unde și când va avea loc cel mai cool festival, scoate banii pe care îi ții la ciorap. Plus bonus îți recomand cel mai apropiat festival Trance Party of the Summer 2017 care va avea loc pe 22 iulie mai multe detalii găsești aici.